er was eens....
er was eens.... in een heeeeeel ver land *grinnik*... een koning, met veel moraal in zn hart naar andere mensen toe... *hehehhehe*.... DEZe koning zou verdomme zn hele koninkrijk opgeven voor een MELK UNIE KOE... of desnoods een MILKA koe .... want jeeetje, deze melk die ik hier koop, proeft naar geitenmelk!! ik weet niet of je oooit wel eens geitenmelk gedronken heb, maar deze koning vind dat alles behalve lekker! Weet je wat ik mij ook nu afvraag, na bijna 4 weken ECHT chinees eten gegeten te hebben.... welke slimmerik is er mee begonnen om dat 'westerse' chinese eten te introduceren in nederland! Ik heb ook echt trek in foe yong hai, tjasieuw en gebakken banaan met pindasaus.. (ok das dan bij de surinaams-chinees) maar toch....
Voor de rest gaat alles verder lekker hoor! ik zou bijna durven zeggen dat ik nu echt gewend ben aan het verkeer hier! dat heeft even geduurd, maar ik maak me nu niet meer druk als ik in een taxi zit, die niemand van rechts voorrang geeft, gewoon bij een doorgetrokken streep keert, om vervolgens er8ter te komen dat hij toch goed reed, en gewoon weer omdraait en de mensen in het chinees zegt dat ze hun kop moeten houden.. en mij dan heeeel grappig aankijkt en begint te lachen... damn... ik denk als ik oooit terug ben in nederland, dat ik echt even moet wennen aan het verkeer bij jullie!
Jeetje, waar ik ook aan zou moeten wennen is het weer! hehe *glimlach*... de 25 graden die het nu constant is, is echt HEEEERLIJK!
Het enige wat wel zwaar BAR is, is die domme feestdag (lees week) waardoor een week lang geen post is, precies op een moment dat je de post heeeeeel hard nodig heb! verdomme... dan zou ik toch bijna ook nog gaan smachten naar de post van nederland...
maar het verhaal begon allemaal, met mijn melk unie koe of mijn milka koe.... *zucht* heeey GREENTHUMB! kun jij niet eens kijken wat een container gevuld met een melk unie koe EN milka koe kost?
het moraal van dit verhaal... ER GAAT NIETS BOVEN BOMMENTJES MAKENDE KOEIEN! hehe
toedels!
Sang De
arme koning *aai over je bol*
vanaaf maar weer eens chinees eten halen :P
BTW je chinese naam is wel heel erg leuk, maar of het nou verstandig is je ego zóóó te strelen?? vraag het me af :P
nik : je kan mn ego niet meer vinden hoor.. die is helemaal weg!!... dat doet china automatisch met je hoor :) ...
maar je mag me altijd beknuvvelen enzo hoor.. dat stoort mij totaaal niet! hehee ;)
knuffel, knuffel, knuffel :P
hehe zie je... dat vond ik helemaaaal niet erg :) .. ook niet dat mn ego weg is!!.. mensen zullen wel heeel lollig hier op gaan reageren maaar dat doet mij lekker niets :)
koessieh koessieh koessieh ;)
Wat? Je bent toch niet aan de melk he?
nou kan ik weer een bijdehande reactie achterlaten op de reactie die jij gaf op mijn vorige reactie die weer een reactie was op jouw reactie op mijn reactie die daarvoor was geplaatst op je blog maar ja dan komt er geen eind aan, dus ik hou het hier maar bij :P
kussiesssss en knuffels :)
normaal drinken ze op jouw leeftijd een biertjuh of iets anders, moet ik een milka opsturen naar je? lol
nik : je kan wel bijdehand zijnm door een bijdehanTe reactie achter te laten op de reactie die ik jouw gaf, op jouw vorige reactie, dat weer een reactie was van mij op jouw reactie, die je geplaats had op mijn blog.. maar ik moet je helaas mededelen dat china mijn ego wel heeft verwijderd, maar niet mijn bijdehantiteiten! Dus mijn reactie op wjouw reactie, die je daarvoor geplaats had op mijn reactie, dat weer een reactie was op jouw reactie op de mijne....
met andere woorden..
koessieh koessieh koessieh1! ;)
vind jou ook heel lief !
michiel : LOL .. ik hou zo van melk unie melk!! dat kan ik met geeen woord omschrijven.. melk en yoghurt!!! kan jij niet iets voor me regelen mijn grote favoriete ex leraar?? ;)
edit : heey michiel!!... wat is eigelijk je msn??? voeg mij eens toe anders.. ;) [email protected]
He Sander,
kan jij niet op google.nl moet je effe intikken Melk China ;)
Er zijn al heel wat mensen dood gegaan aan het drinken van melk de afgelopen maand, dus wij mogen niet meer uitvoeren..Dit omdat in China op grote schaal melamine is vermengd met melk, om te verhullen dat de melk was verdund
Zelfs Starbucks doet geen melk meer in de koffie bij jullie
Ik zou zeggen begin je dag lekker met 1,5 liter bier..
En bij je avondeten Bacardi
Meer foto's please :) Zeker van het centrum
johan : damn zijn er egg al mensen dood gegaan? ik d8 alleen babys!!! .. ik ben de laatste tijd niet egg meer in centrum geweest... namelijk alleen maar aan het studeren als een wezeloos|! ik heb mn eerste tentamen maandag. is 30% van mn eind cijfer dus heel belangrijk... ik moet 6 hoofdstukken kennen.,. dus pittige poep!
ze drinken hier standaard al bier bij de lunch en avond eten IN DE KANTINE kopen we dat.. lol... zal toch maar eens van mn geloof afstappen dan ;)
edit : johan : ik denk dat door de censuur... het onmogelijk is om paginas te openen, en te bekijken hier... kun je me de eerste 2 paginas (nieuwsberichten de text eens naar mij emailen??)
Wat is je email?
johan : [email protected] .. damn ik ben best wel nieuwsgierig nu geworden!!!
alles ok verder?