sanderinchina.reismee.nl

rare televisie programmas

Ok, ik weet dat wij in nederland verwend zijn met programmas als de gouden kooi, de bel spellen ( zo jammer dat die van de buis zijn, 'we zoeken een beroep dat begint met een T eindigd op een S en 8 lettters... beller nummer 1 u bent er, hoi is het soms AUTOMONTEUR?? ehh nee sorry helaar, beller nummer 2 zegt u het maar, hoi ik d8 ook aan AUTOMONTEUR.... ' of de astro tv, 'dag mevrouw ik voel me zo raar, vooral wanneer ik naar de kat kijk *gna gna gna* dan krijg ik een loopneus en voel ik mij niet lekker..... dan volgt het advies.... doe een haring om je nek, ga in een ton met regenwater staan en dan komt alles goed' MAAR WAT HIER OP DE BUIS IS SLAAT ALLES!!!

ik kan niet wachten tot ik begrijp waar ze het over hebben, het is een soort van ter land ter zee en in de lucht, maar de vrouwelijke kandidaten zien er uit als 14 jarige schoolmeisjes, terwijl de mannelijke kandidaten gekleed moeten zijn als school leraar. Dan moeten ze een soort van water over geven van de ene kruik in de ander, dat langs een weg, waar vervolgens andere 'leraren' met een soort van zachte liniaal hun van de weg af willen werken LOL

tevens zie ik ook zowat elke avond een old skool kung fu film!! dus das wel weer vet! :)

Ik ben benieuwd wat er nog meer voor rare programmas zijn hierow! :)

ik ga weer even wat fotos uploaden!!

toedels!!

je moeder

je speelt met je neusbeentje maat!