sanderinchina.reismee.nl

Madusa Bar

Sorry voor de late reactie deze keer, want gister had ik dus geen tijd om 8ter de computer te duiken!! ik heb een hoop te melden!

Gister was er een studente nfeest in een bar, madusa bar, het was zo vet!!! namelijk een hiphop party, het eerste nummer wat ik hoorde was van dmx (cabo make me lose my cool up in here up in here) lol .... zo vet, en al die chinese chicks die danste op gangster rap muziek, en allemaal vonden ze zichzelf uber cool!!, er waren maar een paar chicks die echt tof konden dansen. Ik had met de hagenees afggesproken en een andere chick, maar al gauw ware ndat er al meerdere. zie het voor je... 3 tequilla en 3 bacos... kosten 9 eurie!!!! kijk zo hoort het altijd te zijn! dan was er ook nog voor 10 eurie een soort van beer tender die je voor jezelf had en waar je aan kon lurken als een wezeloos!! dat was dus 2.5 liter!!! ik was zo fokkin dronken gister.. dat wil je niet weten... ook nog een hele leuke aussie chick ontmoet die wel heel lekker kon dansen met haar ass!! al gauw stonden we op het podium los te gaan

Toen ik vanochtend om 8 uur wakker werd, was ik naar mn eerste kung fu training gegaan! De Sifu is een man van 70 jaar, heel vriendelijk, maar spreekt geen woord engels natuurlijk, gelukkig is er een soort van senior leerling die engels spreekt en mij dus heel goed geholpen heeft me tde vertaling. De kosten van de training, 150 yuan, (15 eurie), mar dan train ik dus elke zaterdag en zondag tot en met eind december!!! dus das echt zo goedkoop. De training is van 7 uur sochtends! tot 12 uur!, De training bevat : Pachi, taichi, xing yi en als ik wil bagua. DE sifu zei tegen me dat ik om half 7 moest komen! dan heb ik een half uur prive training, dan helpt hij mij met het aanpassen van mijn houding. Dus dat wordt wat morgen!

Toen zijn we vanmiddag de stad in gedoken met de taxi, een taxi rit van ongeveer 30 km!, kosten.... 20 yuan!! das dus 2 eurie!!! steek dat maar in je zat RTC!

Daar heb een hele lauwe broek en shirt van spalding gekocht in een spaliding winkel. er is daar een winkel centrum, minstens zo groot als zuidplein, met allleen maar kleding winkels!! kosten 20 eurie!! lol.. ow, en ik loop een winkel in en wat zie ik!! feyenoord artikelen! lol, i kzal proberemn wat fotos te uploaden, maar weet niet of ik tijd genoeg voor dat heb!

VOLGENDE GEDEELTE NIET LEZEN ALS JE OUDER DAN 40 BEN

WANKO : JE HAD GELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

tot de volgende keer!!!

groetjes

san

mama

Ik heb het lekker toch gelezen, hahah ;-)
Heb je geen Feyenoord shirt gekocht? Valt me tegen van je ;-))
liefs
xxxxx

Noor

ben ik toch wel benieuwd waar Wanko gelijk in heeft ;)
x

Miranda

Jah ... waar had ie gelijk in ???

en MEER FOTO"S .... ook van die aussie ass :P
en de dansende chinezen ...

misschien wat moves afkijken :P

Manouk

Supermooie fotos sander! Klinkt allemaal vet goed! Ik gisteren uitgegaan in Tokyo! Best goed te doen ook! Succes met je KF training!

sander

noor : LOL ... ik ehhhhhhhhh..... ehhhhhhhhhhh...... naaw.. niet een goed id om het erover te hebben... hij snapt me wel :)