Westlake
Hey daar nederlanders :)
Vanochtend had ik de opening ceremony van het semester, het was wel heel grappig, gelijk een shitload van nieuwe chicks ontmoet, een groep russinnen en 8ter mij lag dus een chick voor pampus, iets in mij zei dat zij nederlands moest zijn, en wat bleek, mijn intuitie was correct (mannen intuitie is dus blijkbaar veel beter dan vrouwen intuitie EN wij kunnen ook beter inparkeren) maar ik dwaal af ...
NA de ceremonie waren we naar westlake gegaan, en het is daar zo mooi he, ik heb weer wat fotos daar gemaakt en die gooi ik zometeen online. Je hebt heeeel veel botanische tuinen daar, met zulke rare vogels! Ik hoorde zo een hard gekrijs, ik dacht dus eerst dat een vogel gekidnapped werd door een of andere hongerige pussycat, maar het schijnt dat dat dus normaal is.
ZOmeteen ga ik even wat alcohol inslaan, want we gaan vanavond naar medusa bar! geen id wat ik er van moet vinden, maar dat merk ik wel, een fles rum (geimporteerd, dus ik hoop zo dat het bacardi is) kost 100 yuan (een grote fles dus) ben benieuwd.
Weet wel dat ik niet te dronken ga worden en optijd thuis wil zijn, want ik heb zowiezo morgen mn eerste training!
Tot snel!!!! ik ga nu de fotos online knallen!
groetjez
San
je speelt weer met je neusbeentje ;-))
p.s. is het binnen?
Ik vind 't super dat door je blogs heen te "voelen" is hoe enthousiast je bent.
Ik ben ebnieuwd naar de foto's!
~x~
JE CHILT EM KAPOT!!!!!!!!!!!!! Flex hoor :D
Haihai Chinees Sannie,
Wat een avontuur, je even heerlijke laten masseren door een chineesgirl. Tegen die tijd dat je terugkomt spreek je alleen nog maar chinees (hahahahaha).
Fijn om te horen, dat jij zo enthousiast bent over alles wat je daar beleefd. Het is een hele andere wereld waarin je leeft, de cultuurverschillen zijn enorm groot.
Alles went en het is een hele ervaring om dit te mogen beleven. wens je veel succes en geniet ervan.
groetjes Pascal en Joyce Cifrek
Ben blij dat je het naar je zin hebt!
Je weet het he s'avonds een vent, s'morgens een vent!
he san zondag is festival van de nieuwe maan in china! party!!!
Mooi watertje daar ! Al chinese kooi karpers gevangen ?
Oh nee daar eten ze ze op ! lol
Greetz Ryan
Leuk San, je hebt mooie foto's gemaakt, we volgen iedere dag je spannende reisverhalen.
Heb je daar ook knappe chinese vrouwen?
Pascal
arie : ik weet het van die dag!! het gaat over dit, he is dan volgens mij volle maan, en dan kan je het gezicht zien van een of andere koningin in de maan!
pas : er lopen zulke lekkere chinese chicks rond!! abnormaal....
ryan : ik heb een foto van wat anders!! wat ik vandaag gegeten heb en het is geen vis!! maar iets wat een vis lust!! lol... im not gonna make friends with this! hehe
Dat meen je niet!!!!!!!!!!!!!