sanderinchina.reismee.nl

*diepe schaamte hier*

*zucht*.... ik schaam me diep!! ja!! je leest het goed... het is alweer zo lang geleden dat ik hier wat heb toegevoegd.. maar dat komt gewoon omdat ik de laatste tijd te druk bezig was met studeren.. *grinnikt*... anyhoe.. ik heb nu dus vakantie... omdat spring festival er aan komt... maar das natuurlijk niet het enige!!... in maart ga ik voor een week naar hong kong!!! heb toestemming van de rector gehad hier (want ik heb eigelijk les dan), om naar een international wushu competitie te gaan!!

dat gaat dus gek worden!! dat betekent dus voor mij, dat ik mij deze komende maand dus elke dag non stop ga afbeulen!!1 *grinnikt nog een keer* ..

verw8 heel wat movies en fotos van hong kong!! ;)

toedels!!

Spang

heyyyyy san hoestie nou!!!! hebbie het druk druk druk daar! word een keer tijd hehehe ;) tijd niet gesproken ook! hier ook alles goe. heb een nieuwe telefoon kan ik precies zien hoe het weer is bij jouw hehe ,word koud ...zal ook keer tijd worden heheh.. heb de G2 ..
voorderest heb ik een nieuwe kat ...die zieke is 2 maande geleden overleden man,wel zielig allemaal .
maar hong-kong word wel gek zeker!!!

san

joo : lol... wat is de g2?? k ben een beetje dom nu hehhe,... heb je het weer hier gezien?? tis hier LEKKEL LEKKEL!! hehhe.. gewoon trainen in een trui en bodywarmer ;)

aww is je poes dood??? :( damnm man... wat is er gebeurd dan?? en je nieuwe is helemaal gezond?? een jonkie???

hongkong wordt DIK!! haha.. ;)

clau

hoi san, ik ben allang blij voor jou dat je het nog steeds naar je zin heb.
wanneer is dat spring-fest?? hier nog steeds sneeuw al bijna anderhalve maand lang!
jij heel veel plezier met reizen en je ding doen dikke kuszz clau

Noor

Yoooo sanderrr!!
Vandaag sinds een jaar ofzo weer 's met Chaim gebeld en we waren het erover eens dat je 6maart terug moet komen voor n reünie op het GLR!! ?
tot dan...xkusx

Miranda (Vix)

Hey San,

Good 4 you!
Geniet ervan; veel plezier!

~X~

san

clau : HAHAHAHA leuk he... nederland en winter ;) spring festival is rond het nieuwjaar, dat is dit jaar op 14 feb.. maar k heb nu al vakantie (vanaf 15 januari ofzo) tot begin maart. maar gelukkig heb k toestemming gehad om naar hong kong te gaan!!.. hoe gaat het met de koters???

noor : hahha.. lol hij zei me dat al.. hoe gaat het met je? en die reunie? ahah dat doe ik wel als ik 50 ben met glr!! ;) en besides.. ik heb mn competitie van 11 maart tot 16 maart!! dus dat gaat het nie tworden.. *grinnik*

miran : hey!! hoe gaat het met jou?? heb je al geworpen inmiddels?? ;)

san

clau : ps. spring festival is niet hetzelfde als in amerika he... *grinnik*... geen dronken chinese meiden die flashen.. (jammer genoeg) hehehe

dit is het belangrijkste festival voor chinese mensen ;)

Michiel

Beulen maar dan!!

Groet & Succes,

Michiel

san

michiem : hey !! hoe is het met jou?? heb je al zo lang niet gesproken man!! ;) en dat beulen komt goed!! hehehe

linda spangenberg

heey San,
veel succes in hong kong....geniet er van en we verwachten idd foto's en filmpies:D

dikke kus lin