sanderinchina.reismee.nl

world tournament (part 2)

heey daar :)

Eventjes wat meer info over het international wushu tournament in hangzhou, het wordt dus gehouden van 30 juli tot 2 augustus. Niet alleen maar vorm maar dus ook de fullcontact wedstrijden, dat betekent dat ik mn training schema heb aangepast...

dinsdag eerst de elective course (taiji) van 3 tot 4... daarna naar de assistent trainer, en mijn 2 kung fu buddys ..... ik train dan vooral baji 2 man set (verdomd pijnlijk nog steeds) een uur, en daarna een familie stijl van taiji, li genaamd...envooral veel 2 man sets....van kwart over 4 tot 7 uur

woensdag de elective course (shaolin kung fu) en relaxxen!

donderdag zelfde als dinsdag, eerst taiji (van 3 tot 4) en daarna weer met assistent trainer zelfde training schema... VOORAL taiji.. omdat een zachte stijl dus heel belangrijk is,

**WAAROM???

Wel je traint je lichaam en vooral je handen en vingertoppen, om wanneer je een aanval doet, jezelf zo hard heb gemaakt, om dwars door de borst heen te gaan en zijn hart aan te vallen en te vernietigen.. MAAR je maakt jezelf tegelijk zo zacht, dat je weet dat je het kunt maar dat het niet nodig is**

zaterdag en zondag ochtend

van 7 tot kwart over 11 sochtends.... eerst baji, dan xing yi, dan chi kung, en taiji

met andere woorden.. IK VERMAAAAAK ME DUS PRIMA :) .. dit is een goede voorbereiding voor het toernooi

dat was het weer voor vandaag!! toodles

san

ps. het was 26 graden!! :)

Nikhik :P

ik wil ook 26 graden :( of 20 graden dat is ook fijn :)

blij dat je je zo vermaakt!!!! :D

kussies

Wei-Ming

Sander, je wordt goed bezig gehouden. Mooi! Enne 26 graden! heerljiik! Kun je tenminste ook buiten trainen. Hadden we hier maar 26 graden!

Sorry, dat je niet eerder een mail of reactie hetb ontvangen. Zoals je weet ben ik papa geworden van een geweldige dochter. Ze heet Yi-Tjun. Geboren op 22 december 2008. We hebben onze handen vol aan de kleine meid. Heb nu ff een korte pauze van training. Mis het erg. Binnenkort weer trainen. Ik wil je graag wat foto's sturen maar heb je email adres niet.

Het ga je goed. Train ze.

groet, WM

sander

nik : na na na na na na na hehehhe

wei-ming : ik heb je een sms gestuurd.. als het niet aangekomen is, laat het me weten dan ;) ben blij te horen dat je een gezonde dochter heb :)